Hvordan vil digital markedsføring være i fremtiden?

Digital markedsføring er en viktig bit for bedrifter og markedsførere. Verden er stadig i utvikling og forandrer seg kjapt. Det gjør også den digitale verden så til de grader.

Kunstig intelligens

Teknologien er i stadig utvikling og endrer seg hele tiden, den blir stadig fornyet og nye metoder kommer frem. Det siste året har jo sett litt annerledes ut for oss alle, i takt med samfunnet har også bedrifter måtte tenke på en ny måte. Kunstig intelligens eksisterer allerede og brukes til mye av store selskaper som for eksempel og andre store fabrikker. Ettersom pandemien gjør at vi må holde avstand, har bedrifter funnet stadig nye måter å forbedre jobbsituasjonen på ved bruk av kunstig intelligens. I tiden fremover vil mange flere bedrifter se seg nødt til å benytte seg av ulike typer teknologi. Grunnen til dette er fordi man har mulighet til å kunne jobbe mere effektivt, men også stadig smartere ved hjelp av mer robot-virksomhet og mindre menneskelig kraft.

Sosiale medier

Bruken av sosiale medier er noe som er ekstremt viktig i dag, men også noe som kommer til å bli enda viktiger for de store aktørene fremover. En stor andel av befolkningen bruker sosiale medier daglig, både privat, men også fra en bedrifts perspektiv, derfor er det viktig å være synlige på disse plattformene. Siden en så stor andel av befolkningen har aktive kontorer på de store mediene som Instagram og Facebook, blir det naturlig at bedrifter og selskaper velger å bruke disse kanelene for å markedsføre seg på.

Ofte blir disse mediene brukt til å kontakte bedriftens kundeservice gjennom ulike funksjoner, ettersom mange kan føle at tersklene for å kontakte en bedrift er lavere gjennom chat enn å ringe selve selskapet.

Konklusjon

Den digitale markedsføringen vil bare vokse og bli mer og mer relevant. Å markedsføre seg via digitale medier og på nett er langt mer effektivt og billigere enn å bruke tradisjonelle medier som aviser og radio. Det blir lettere for privat-personer og kunder til å holde seg oppdatert med bedrifter, og ikke minst kontakten via chat hvis man har behov for det.

Kilder https://www.techweb.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.