Vurdering av nettbutikken Power

I dette innlegget skal jeg vurdere en valgfri nettbutikk. Jeg har valgt å se på en av de jeg ser på som godt drevet og som jeg kunne tenke meg å jobbe for selv. Jeg har veldig god erfaring med Power gjennom flere år av nettbasert handel. Jeg vil vurdere Power på Inevo sine 10 punkter i artikkelen.

Bildet er hentet fra Powers nettbutikk https://www.power.no/?gclid=Cj0KCQjwvYSEBhDjARIsAJMn0lgl_JhQ6pnSSWTmHMp7j6Bz2N5mB2JwsMgykBpXKn1APJ8JDpTZkYkaAm2WEALw_wcB&gclsrc=aw.ds

1. Førsteinntrykk

Power har en ryddig og oversiktlig forside der brukeren blir møtt av en meny der det er enkelt og greit å navigere seg frem til det du måtte ønske. De har også mange tilbud som de reklamerer for uten at det blir for voldsomt eller overskygger noe annet. Som fersk bruker av nettbutikken ville dette slått meg som en svært profesjonell nettbutikk.

2. Synlighet

Dersom du skal ha noen ny elektronikk utstyr, for eksempel en ny tv eller en vaskemaskin vil Power være av de aller første i søkemotoren i nettleseren din ved mange søk. Ved at de er søkt på mange ganger og har gode reviews gjør at de havner høyt opp i søkemotorer, og blir veldig synlige.

3. Brukervennlighet

Det er som tidligere nevnt god oversikt og enkelt å navigere på nettsiden. Det er små ikoner der du enkelt kan finne frem til kundeservice, handlevogn og ønskeliste samt et søkefelt der du kan finne spesifikke produkter. alt i alt synes jeg at Power scorer høyt på brukervennlighet.

4. Kjøpsprosess

Når du har kommet så langt at du har bestemt deg for produktet du ønsker å kjøpe, vil du komme videre til en meny der du vil få tilbud om ulike delbetalings-ordninger. Der kan du velge mellom å betale alt med en gang, eller dele det opp i 12 eller 24 måneder. Videre vil du kunne bestemme om du vil ha varen hjem til deg eller å plukke den opp på et «pick up point». Kjøpsprosessen på Power er smertefri og veldig enkel og oversiktlig å forholde seg til.

5. Hastighet

Denne nettbutikken har god hastighet, det tar få sekunder fra du klikker deg inn på et produkt til det ligger i handlekurven. Dette er noe som gjør at Power er en av de beste opplevelsene hastighetsmessig.

6. Kundetilfredshet

Power lar kunder legge igjen sine tilbakemeldinger på nettsiden side så alle kan se. Dette er tilbakemeldinger på alt fra kundeservice til produktkvalitet. Det er lett å finne frem til disse anmeldelsene da du kan finne dem på for eksempel prisjakt.

7. Power setter trygghet for kundene sine veldig høyt. De er verifisert av Trygg E-handel der de bekrefter at Power lever opp til de forventninger som er satt til dem. De har vært verifisert siden 2012. Dette vitner om at kundens tr

ygghet har mye å si for Power og ønsker en god relasjon med kunden.

8. Kundekommunikasjon

Power er flinke med kundene sine og svarer dersom det skulle være noe. De har egen livechat funskjon der ansatte kan hjelpe deg underveis i transaksjonen. De er også aktiv i sosiale medier der de også svarer på spørsmål og gir veiledning.

9. Priser/ utmerkelser

Power er kåret til årets megastore og kåret til best på spill og spillkonsoller i 2020.

10. Konsept og strategi Power

har en klar strategi, de skal være størst på elektronikk og ønsker å tilby det største utvalget av alle aktørene på markedet. Det gir også inntrykket av at det er mange produkter der da kategoriene du kan velge i er mange. Kilder: https://www.power.no Inevo.no sitt innlegg om hvordan vurdere en nettbutikk.

Referanseliste

https://www.power.no/?gclid=Cj0KCQjwvYSEBhDjARIsAJMn0lgl_JhQ6pnSSWTmHMp7j6Bz2N5mB2JwsMgykBpXKn1APJ8JDpTZkYkaAm2WEALw_wcB&gclsrc=aw.ds

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *